Mindig a legegyszerűbb ételben rejlik a legnagyszerűbb felfedezés, mégpedig az, hogy nem kell semmi különleges, s egyébként is kimondhatatlan, és sokszor beszerezhetetlen hozzávaló, mégis nagyon finom és étvágygerjesztő tud lenni.
Vendégségben voltunk, csodaországban, egy helyen, ahol még nem jártunk, ezért kétszer is meg kellett nézni, hogy végre akkor találjunk oda amikor kell, és természetesen az is otthon legyen akihez végülis megyünk.... Ezt most elmurphylógiáztam egy kicsit. So: elmaradásban voltunk, mert sohasem akkor találkozunk amikor kell, ezért összejött utókarácsonytól kezdve, utószületésnap és minden egyéb nyalánkság.
Csodaországnak pedig csak azért nevezném, mert ahol három apróság koptatja a parkettát és a kedves szülők zilált idegeit, és a negyedik előkészületben várja, hogy meglássa a napvilágot az csak csodaország lehet, csodagyerekekkel.

Az ajándékozás is megvolt, a helyzetet az sem rontotta, hogy a csodapapírházikó, 15 perc alatt amortizálódott .... egy kissé, de garantáltan jó játék, még a nagykorú is befeküdt a picik mellé a ház aljába néhány percre, s az egy éves simán ajtót nyitott az ablak helyén... :)
PAPÍRHÁZ, AMORTIZÁLVA |
4 megjegyzés:
Nagyon jól néz ki:) Egyszerű és finom, készülök én is sós palacsintát sütni, csak ne útálnám annyira. Mármint a sütés.
A tipp:
Trollanyu, kavard be, pihentesd, s bízd a férfiakra, Én így szoktam tenni, hidd el férfimunka az! Sőt két palacsintasütővel egyszerre szokták, a Fiam és a Férjem. Volt már, hogy rájuk hagytam a reggel bekavart tésztát, s délben megsütötték, addigra jól meg is szívta magát a liszt.
Ez a kedves uncsitesó is a férjjel meg a palacsintát, sőt az interaktív összerakást is a férj végezte!
Puszi!
Ó, hogy az a kaporszakállú...
a süttette kimaradt az előző mondatomból.
I love to try that
Megjegyzés küldése